ΕΠΑΜ Σπάρτης: “Στο χέρι μας είναι να έλθει και η δική μας Ανάσταση”

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ προς όλους τους λάκωνες:

EPAM“Παραμονή Δεκαπενταύγουστου του 2015, ψήφισαν όλοι μαζί το νόμο 4336, που είναι το τρίτο μνημόνιο, σαν προαπαιτούμενο για τη σύναψη νέας δανειακής σύμβασης, που μας παραδίδει στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2015, ψήφισαν το νόμο 4354, που δίνει τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια -άρα και τις επιχειρήσεις- στα διεθνή κοράκια, θανατώνοντας την όποια επιχειρηματικότητα και παραγωγή έχει απομείνει.

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα του 2016, ετοιμάζονται να συμφωνήσουν και να ψηφίσουν νόμο (πιθανότατα τη Μεγάλη Παρασκευή) που θα φέρει νέες θανατηφόρες «μεταρρυθμίσεις» σε φορολογικό, ασφαλιστικό κ.ά., σε εφαρμογή του τρίτου μνημονίου.

Προφανώς εμπνέονται από τις άγιες μέρες, για να μας τσακίζουν. Οι ημέρες που είναι οι πιο ιερές για το λαό μας είναι οι ημέρες που διαλέγουν οι ντόπιοι και ξένοι «σωτήρες» για να εξοντώσουν τους έλληνες. Τυχαίο;

Το ΕΠΑΜ Σπάρτης εύχεται καλή Ανάσταση σε όλους. Στο χέρι μας είναι να έλθει μετά την Ανάσταση του Κυρίου, και η δική μας Ανάσταση”.