Επιμελητήριο Λακωνίας: Δηλώσεις συμμετοχής στη διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών “FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις” της Λευκωσίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να διοργανώσει συμμετοχή στη 2η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2019», που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα 9 – 10 Νοεμβρίου.

Η έκθεση αυτή θα αποτελέσει ένα μοναδικό γεγονός και στοχεύει στη διεθνοποίηση των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Για το λόγο αυτό θα διοργανωθούν και παράλληλες εκδηλώσεις με τη συνέργεια φορέων της ευρύτερης περιοχής (ενδεικτικά αναφέρονται το forum γαστρονομίας, το forum ομογενών επιχειρηματιών και οι επιχειρηματικές συναντήσεις με εταιρείες – αγοραστές από την περιοχή της λεκάνης της ανατολικής Μεσογείου), οι οποίες θα διεξαχθούν εντός του εκθεσιακού χώρου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 14.00′ μέσω fax: 27330 22008 ή e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Το Επιμελητήριο θα λάβει την τελική απόφαση για τη συμμετοχή και τον τρόπο της επιχορήγησης μετά τη λήψη των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27330 22279 & 27330 29006 (εσωτ. 5 κ. Γκαραβέλη και εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος).