Επιμελητήριο Λακωνίας: Επιχορήγηση συμμετοχής στην έκθεση FOOD EXPO

Το Επιμελητήριο Λακωνίας επιχορηγεί τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-μελών του στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOODEXPO GREECE 2021 που θα διεξαχθεί 12-15 Ιουνίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος).

Το κόστος ενοικίασης ίχνους εδάφους, σύμφωνα με την προσφορά που έχει επιτύχει το Επιμελητήριο για τα μέλη του, είναι 155 ευρώ/τμ πλέον ΦΠΑ. Το Επιμελητήριο παρέχει για την κάθε συμμετέχουσα εταιρία δωρεάν δύο τετραγωνικά μέτρα. Η επιχορήγηση του Επιμελητηρίου θα καταβληθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία FORUM AE, ποσό που θα αφαιρεθεί από το συμφωνητικό συμμετοχής που θα υπογράψει το κάθε μέλος του Επιμελητηρίου με τη διοργανώτρια εταιρία.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση αδυναμίας φυσικής παρουσίας λόγω ενδεχόμενων μέτρων για την αντιμετώπισης της πανδημίας του Κορωνιού ή για άλλους λόγους, η έκθεση θα διεξαχθεί σε ψηφιακή μορφή. Το κόστος συμμετοχής για το κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 500 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Στην περίπτωση αυτή το Επιμελητήριο θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή με 100 ευρώ/επιχείρηση με τον ίδιο τρόπο.

Τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο έως και το έτος 2021 και να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο στο e-mail: gytheioc@otenet.gr έως τη Δευτέρα 22 Μαρτίου και ώρα 14.00′.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλέφωνα: 27330 22279 & 27330 29006 (εσωτ. 5, κ. Γκαραβέλη).