Επιμελητήριο Λακωνίας: Επιχορήγηση συμμετοχής των μελών στην έκθεση “Πελοπόννησος Expo”

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, συνεργαζόμενο με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, διοργανώνει τη συμμετοχή λακωνικών επιχειρήσεων στην “Πελοπόννησος Expo 2016”, που θα διεξαχθεί στη ΒΙΠΕ Τρίπολης (κτίριο ΓΕΑ ΑΕ) από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου.

Η “Πελοπόννησος Expo 2016” τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου και πραγματοποιεί την πρώτη της εμφάνιση έχοντας ως κύριο μέλημά της να προωθήσει και να αναδείξει τα προϊόντα των πελοποννησιακών επιχειρήσεων. Στοχεύοντας στον αγροδιατροφικό τομέα και στον τουρισμό, οι οποίοι αποτελούν αιχμή του δόρατος για την Περιφέρειά μας, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς που απαρτίζουν την επιχειρηματικότητα του συνόλου της Πελοποννήσου, η έκθεση θα αποτελέσει μια συλλογική κίνηση με γνώμονα την ανάπτυξη και την τόνωση του επιχειρείν.

Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στα μέλη των Επιμελητηρίων να συμμετάσχουν σε συναντήσεις μορφής Β2Β με επιχειρήσεις του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου Enterprise Europe Network, προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες συνεργασίας.

Το κόστος ενοικίασης περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 29,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εσωτερικό εκθεσιακό χώρο και 10,00€/τμ πλέον ΦΠΑ για εξωτερικό. Το κόστος αυτό θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από το Επιμελητήριο Λακωνίας για τα μέλη του. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Τρίτη 25/10 και ώρα 14.00′ μέσω fax (27330 22008) ή e-mail (gytheioc@otenet.gr). Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το 2016.

Η αίτηση και περισσότερες πληροφορίες εδώ.