Επιμορφωτικά σεμινάρια από το Επιμελητήριο

seminario

seminario

Το Επιμελητήριο Λακωνίας έχει οργανώσει προς στήριξη των μελών του και συνεχίζει να οργανώνει σεμινάρια επιμόρφωσης. Έως σήμερα έχουν επιμορφωθεί 607 τεχνικοί ασφαλείας γ΄ κατηγορίας, 278 β΄ κατηγορίας, 744 στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων (ΕΦΕΤ), 24 στην υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας, 60 οινοχόοι, 65 σε marketing / διακόσμηση βιτρίνας / ψυχολογία εμπορίου, 116 στις βασικές αρχές Η/Υ και τα λογιστικά φύλλα, και τέλος 16 στη χρηματοδότηση μικρών επιχειρήσεων. Ακόμη, διοργανώθηκαν επτά σεμινάρια για λογιστές και εργαζόμενους σε φοροτεχνικά γραφεία, με συμμετοχή 80 ατόμων κάθε φορά. Έως σήμερα στα σεμινάρια έχουν συμμετάσχει συνολικά 2.470 άτομα.

Το Επιμελητήριο συνεχίζει και το 2014 τόσο την επιμόρφωση εργοδοτών ως τεχνικών ασφαλείας β΄ και γ΄ κατηγορίας και των εργαζομένων σε επιχειρήσεις τροφίμων (ΕΦΕΤ) -για τα οποία συνεχίζεται η συλλογή των αιτήσεων- όσο και για άλλα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα στο νομό. Στο άμεσο μέλλον θα ξεκινήσει η συλλογή αιτήσεων για σεμινάριο σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε μπαρ και καφετέριες (bartenders).

Για τις σχετικές ανακοινώσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.icci.gr.