Επιστολή Επιτροπής Κατοίκων Νέου Κόσμου στον Σπύρο Μοιράγια

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης Σπύρο Μοιράγια απέστειλε η Επιτροπή Κατοίκων Νέου Κόσμου – Ψυχικού Σπάρτης για το θέμα της ανέγερσης του 6ου δημοτικού σχολείου – 7ου νηπιαγωγείου Σπάρτης. Όπως αναφέρουν σε αυτή:

“κ. πρόεδρε

Από τις 12 Μαΐου 2020 έχει εκπνεύσει η προθεσμία των 60 ημερών που είχατε εκ του Συντάγματος κι εκ του νόμου για να απαντήσετε υποχρεωτικά στο έγγραφο που σας αποστείλαμε με θέμα: “Οριστικοποίηση – διαμόρφωση της υπ’ αριθμ. 29/19-2-2020 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου Σπάρτης περί «Ανέγερσης του 6ου Δημοτικού Σχολείου-7ου Νηπιαγωγείου”.

Κατόπιν τούτου ζητάμε να γίνει άμεσα σεβαστό το συνταγματικό και νόμιμο δικαίωμά μας για απάντηση στα έγγραφα ερωτήματα που θέσαμε με το ως άνω έγγραφο, τα οποία έχουν σχέση με την απόφαση που πήρε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο στις 19 Φεβρουαρίου 2020 εγκρίνοντας την πρόταση των κατοίκων για ανέγερση του 6ου δημοτικού σχολείου – 7ου νηπιαγωγείου, απόφαση που ακόμα παραμένει σε ανεξήγητη και πρωτοφανή εκκρεμότητα, αφού δεν έχει αποτυπωθεί στο πρακτικό του δημοτικού συμβουλίου ώστε να πάρει – στη συνέχεια – το δρόμο της υλοποίησης”.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News