Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Σπάρτη: Συνελήφθησαν Σακκάς και Σεϊσίδης

Συνελήφθησαν στη Σπάρτη ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος κατηγορείται ως μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και είχε παραβιάσει τον Φεβρουάριο του 2014 τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, καθώς και ο Μάριος Σεϊσίδης, που κατηγορείται ως μέλος των αντιεξουσιαστών «ληστών με τα μαύρα» και η αστυνομία τον αναζητούσε εδώ και εννέα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα ομάδα ΔΙΑΣ έκανε σήμα σε αυτοκίνητο να σταματήσει για έλεγχο στον περιφερειακό της Σπάρτης. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα ανέπτυξε ταχύτητα, και ακολούθησε καταδίωξη. Κάποια στιγμή οι επιβάτες εγκατέλειψαν το όχημα και χάθηκαν στην περιοχή κοντά στα ΚΤΕΛ. Άρχισαν αναζητήσεις, και τελικώς τα δύο άτομα εντοπίστηκαν κρυμμένα σε γκαράζ σπιτιού. Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τις δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσαν, γεγονός που εικάζεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε νέα πρόσωπα, καθώς και δύο πλαστές αστυνομικές ταυτότητες.

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή των δύο συλληφθέντων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το απόγευμα θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Αθηνών.

Αργότερα αναμένεται να γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.