Επιχείρηση της αστυνομίας στην Ελαφόνησο

astynomikes epixeiriseis
φωτό αρχείου

astynomikes epixeiriseis

Εκατόν είκοσι άτομα και ενενήντα τρία οχήματα ελέγχθηκαν χθες Παρασκευή στο νησί της Ελαφονήσου, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Οι προσαγωγές έφθασαν τις είκοσι πέντε, ενώ οι συλλήψεις ανήλθαν σε δεκατέσσερις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν δύο έλληνες και ένας αλλοδαπός για ναρκωτικά, δέκα ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο νησί, βεβαιώθηκαν συνολικά είκοσι παραβάσεις του ΚΟΚ και δέκα του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε άλλες περιοχές της Λακωνίας, η οποία οδήγησε στη σύλληψη πέντε ρομά στη Σκάλα για αρπαγή, ενός ατόμου στη Σπάρτη για κλοπή και δύο ατόμων σε τοπικές κοινότητες του δήμου Ευρώτα για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν συνολικά δέκα παραβάσεις για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και δύο του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.