Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Δυσφορία για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής Λακωνίας, η υποψήφια πρόεδρος και μέλος της ΝΟΔΕ κ. Κατερίνα Φέικου εκφράζει τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των επίσημων αποτελεσμάτων των εσωκομματικών εκλογών που διεξήχθησαν πριν λίγες ημέρες. Όπως αναφέρει:

“Κύριε πρόεδρε, υπηρετώ επί δεκαετίες τώρα τον μεγάλο πολιτικό φορέα της ΝΔ, που έχει αποδείξει ότι σέβεται τον έλληνα πολίτη, σέβεται το κάθε μέλος της παράταξης, αλλά πάνω από όλα στοχεύει στην ενημέρωση όλων, για τα δρώμενα που αφορούν το κόμμα.

Θεωρώ απαράδεκτο έως και προκλητικό, ως υποψήφια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λακωνίας μια εβδομάδα σχεδόν μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, να μην έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών.

Οι πολίτες, οι υποψήφιοι, αλλά και γενικά ο συνειδητοποιημένος πολιτικά ψηφοφόρος, και όχι αναγκαία της ΝΔ, θέλει να ενημερωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ ποιοι εξελέγησαν, ποιοι δεν εξελέγησαν και ποια ήταν η προτίμηση των ψηφοφόρων σε σταυρούς.

Δεν έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο -τουλάχιστον στη Λακωνία- και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να το δημιουργήσει”.