Ευχαριστήριο μήνυμα της ΔΑΚΕ Καθηγητών Λακωνίας

kathigitis

Στους εκπαιδευτικούς που επέλεξαν να την ψηφίσουν στις εκλογές της προηγούμενης Τετάρτης απευθύνεται η ακόλουθη ανακοίνωση της ΔΑΚΕ:

“Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Η ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ Ν. Λακωνίας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για τη μεγάλη τιμή που της κάνατε να την αναδείξετε πρώτη δύναμη στις εκλογές της Τετάρτης 2/11/2016 για την επιλογή των αιρετών εκπροσώπων του κλάδου στα υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΔΕ – ΑΠΥΣΔΕ – ΚΥΣΔΕ.

Όλοι οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να εργαστούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Με γνώμονα νέες ιδέες και προτάσεις θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ποιότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία. Μέσα από ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο, συνεργασία και ήπιους τόνους που δεν προσβάλλουν τον εκπαιδευτικό μας χώρο, αλλά και δεν χαρίζουν τίποτα, η ΔΑΚΕ συνεχίζει να μάχεται και να διεκδικεί ό,τι προωθεί την εκπαίδευση και συμφέρει τον εκπαιδευτικό.

Η παράταξη της ΔΑΚΕ σημείωσε άνοδο λαμβάνοντας την προτίμηση μεγάλου μέρους των συναδέλφων. Σας ευχαριστούμε θερμά!” .