Ευχαριστήριο μήνυμα των γονέων και κηδεμόνων Μαγούλας

apokriatikes ekdiloseis (4)

apokriatikes ekdiloseis (4)

Η πρόεδρος κ. Γιάννα Κατσουγκράκη και η γραμματέας κ. Δήμητρα Κολοβού υπογράφουν για λογαριασμό του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δημοτικού και νηπαγωγείου Μαγούλας την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία αφορά στις πρόσφατες εκδηλώσεις του σχολείου:

«Στον απόηχο των αποκριάτικων εκδηλώσεων που με εξαιρετική επιτυχία είτε διοργάνωσε είτε συμμετείχε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Μαγούλας, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στα μέλη του, στους μαθητές και φίλους του σχολείου μας για τη στήριξή τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις που ενίσχυσαν με κάθε δυνατό τρόπο τον αποκριάτικο χορό του σχολείου μας, προσφέροντας είτε δώρα για τη λαχειοφόρο είτε άλλα είδη.

Στις 14 Φεβρουαρίου στο προαύλιο του σχολείου μας, μικροί και μεγάλοι γύρω από τη φωτιά απόλαυσαν αποκριάτικα τραγούδια και χορούς που παρουσίασε το τμήμα παραδοσιακών χορών του σχολείου μας, ενώ δεν έλειψαν τα μουντζουρώματα και το πέταγμα αερόστατων, κατασκευασμένων από μεγαλύτερους αλλά και παλαιότερους μαθητές του σχολείου μας.

apokriatikes ekdiloseis (3)

Επιπλέον, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, το τμήμα παραδοσιακών χορών, με τη συνοδεία του καθηγητή φυσικής αγωγής του σχολείου κ. Γιώργου Καλομοίρη και γονέων, εμφανίστηκε σε ένα ενθουσιώδες κοινό, στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, παίρνοντας μέρος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου, μετά από σχετική πρόσκληση.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και κηδεμόνες για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, τους μαθητές για την άρτια εμφάνισή τους۬ και τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τη συνεργασία και την υποστήριξη του έργου του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο Καλομοίρη, που ανέλαβε με επιμονή και αφοσίωση τη διδασκαλία του τμήματος παραδοσιακών χορών, αλλά και το συντονισμό των δύο ξεχωριστών εκδηλώσεων».