Ευχαριστήριο μήνυμα των διοργανωτών της συναυλίας για τη στήριξη του Νοσοκομείου Μολάων και του Κέντρου Υγείας Νεάπολης

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου οι κάτοικοι του δήμου Μονεμβασίας, με μια εντυπωσιακή προσέλευση, εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στις δομές υγείας του δήμου.

Η συναυλία στήριξης του νοσοκομείου Μολάων και του κέντρου υγείας Νεάπολης οργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Μολάων, το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης. Στην εκδήλωση μετείχε η ορχήστρα του μαέστρου Πέτρου Τσολάκου, ενώ στο τραγούδι ήταν ο Σπύρος Κουτσοβασίλης και η Αθηνά Κοκκόλη.

Εκ μέρους των διοργανωτών εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, έδωσαν δυναμικό “παρών” στην εκδήλωση, στον Πέτρο Τσολάκο και την ορχήστρα του για τη δωρεάν συμμετοχή τους, στα καταστήματα της πόλης των Μολάων που προσέφεραν τα κεράσματα, στο δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη για την προσφορά του κρασιού, καθώς και στην Κατερίνα Τσαφατίνου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.

Επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στο διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Πετρελαίων, που, κατόπιν μεσολάβησης του κ. Τσολάκου, διέθεσαν πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 2.000 ευρώ με σκοπό αυτό να διατεθεί στις δύο δομές υγείας του δήμου.

Ευχαριστούν ακόμη την κ. Ευγενία Καρυτσιώτη για τη δωρεά μιας συσκευής παροχής οξυγόνου αξίας 2.000 ευρώ.

Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.500 ευρώ. Αξιολογώντας τις ανάγκες της κάθε μονάδας, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δοθούν:
α) Στο νοσοκομείο Μολάων: Πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 1.300 ευρώ και υγειονομικό υλικό αξίας 2.000 ευρώ.
β) Στο κέντρο υγείας Νεάπολης: Πετρέλαιο θέρμανσης 700 ευρώ και υγειονομικό υλικό 1.500 ευρώ.