Ευχαριστίες προς όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των καταστροφών

Grypiotis front

katastrofes front

Τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι βοήθησαν και υποστήριξαν τις επιχειρήσεις αντιμετώπισης των εκτάκτων αναγκών που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος στην περιοχή της Σκάλας απέστειλε ο δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Δήμου Ευρώτα, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Σπάρτης, Μολάων και Γυθείου, τους Δήμους Μονεμβασίας και Σπάρτης για τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και τεχνικών μέσων, τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σπάρτης (ΔΕΥΑΣ), όλο το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Ευρώτα, καθώς και τους δημότες που προσέφεραν εθελοντική βοήθεια.

Η συμπαράσταση και η συμβολή τους υπήρξε μεγάλη στην προσπάθεια να καθαρίσει η πόλη από τα παρασυρόμενα αντικείμενα, αυτοκίνητα, δέντρα κτλ, να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να καταγραφούν οι υλικές ζημιές.

Σε τέτοιες περιπτώσεις που προκύπτουν σοβαρότατα προβλήματα η στήριξη και η προσφορά όλων κρίνονται επιβεβλημένες προκειμένου να αποκατασταθούν σε πρώτη φάση η ασφάλεια των πολιτών και οι ανάγκες στέγασης και σίτισης”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμος Ευρώτα θα είναι σε διαρκή επαφή με όλους τους φορείς για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων πολιτών.