Ζημιά στον κεντρικό αγωγό του βιολογικού Γυθείου: Η ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο δήμος ανατολικής Μάνης σχετικά με το περιστατικό της βλάβης του κεντρικού αγωγού του βιολογικού καθαρισμού στο Γύθειο που είχε ως αποτέλεσμα διαρροή και έντονη δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή του Γυθείου.

Σύμφωνα με τον δήμο “ένα σπάσιμο στον κεντρικό αγωγό του βιολογικού καθαρισμού, επι της οδού Ερμού, στο Γύθειο, και περί ώρα 21.30′, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δημιούργησε αναστάτωση και έντονη δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Γυθείου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου και της Δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας, για την αποκατάσταση των οδών και πλατειών και τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας της εμποροπανήγυρης και τής πόλεως γενικότερα. Να ευχαριστήσουμε επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου για την άμεση και αποτελεσματική συνδρομή τους.

Να ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη, 19/9, το ρεύμα καθόδου της οδού Ερμού θα παραμείνει κλειστό για την αποκατάσταση της βλάβης που έχει προκληθεί.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σάς”.