Ζητείται κάμερα με πείρα για σοβαρό δημοτικό συμβούλιο

cameraman

cameraman

Όλα στο φως αποφάσισε πως πρέπει να βγαίνουν η δημοτική αρχή Σπάρτης και γι΄ αυτό απηύθυνε πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως διαβάζουμε στην πρόσκληση, “ο ανάδοχος του έργου πρέπει να έχει τα βασικά εχέγγυα που θα προϋποθέτουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε η παρεχόμενη ποιότητα να έχει βασικό στόχο την αναβάθμιση υπηρεσιών προς τον πολίτη-δημότη. Σημαντικό ρόλο για τα παραπάνω θα έχουν το βιογραφικό, τα πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης, η εμπειρία κ.ά.”.

Επίσης, όπως προκύπτει από το ίδιο κείμενο, στις υποχρεώσεις του παρόχου περιλαμβάνεται και η παροχή ψηφιακού σήματος (video) για απευθείας (ζωντανή) μετάδοση μέσω διαδικτύου αλλά και σε ΜΜΕ εφόσον τα ίδια το επιθυμούν.

Η διάρκεια της εργασίας έχει οριστεί από την 1η Ιουνίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2015, με το γενικό σύνολο της δαπάνης να φθάνει τις 5.840 ευρώ. Σα να λέμε καλούτσικη μπάζα για επτά μηνών δουλειά. Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε και καταθέστε προσφορά μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαΐου (ώρα 13.00΄) στο γραφείο πρωτοκόλλου του δήμου (Ευαγγελιστρίας 85-87, ισόγειο, υπόψιν κ. Αικατερίνης Σανιδά).