Ζυγός κάθισμα Charder MS5810: Μία ακόμα καινοτομία του διαιτολογικού γραφείου του Παναγιώτη Μπασουράκου

Μία εξαιρετική επιλογή για ασθενείς με περιορισμένη κινητικότητα προσφέρει το διαιτολογικό γραφείο του δρος Παναγιώτη Μπασουράκου. Πρόκειται για το ζυγό καθίσματος Charder MS5810, μία ειδική ζυγαριά (καρεκλοζυγός) για εύκολη πρόσβαση και άνεση από τον ασθενή.

Η εργονομικά αυτή σχεδιασμένη ζυγαριά – καρέκλα αποτελεί ιδανικό όργανο μέτρησης για το ασφαλές και βολικό ζύγισμα ΑμεΑ, παιδιών, ηλικιωμένων, τραυματισμένων διαιτώμενων αλλά και ατόμων κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Με περιορισμένο αριθμό διάθεσης σε όλη τη χώρα (κυρίως διατίθενται σε μονάδες υγειονομικής περίθαλψης), αποτελεί μία ακόμα καινοτομία του διαιτολογικού γραφείου του Παναγιώτη Μπασουράκου.

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του ο ζυγός καθίσματος Charder MS5810 είναι φορητός, προσφέροντας εύκολη πλευρική ή πρόσθια πρόσβαση στους ασθενείς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο χώρο του γραφείου είτε σε κατ΄ οίκον επισκέψεις ασθενών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του γραφείου του δρος Μπασουράκου 27310 25181 & 6942548320 ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις των γραφείων του στη Λεωφόρο Λυκούργου 125 στη Σπάρτη.