Ημέρα της Γυναίκας με τις “Μελωδικές Αγάπες” του Γιώργου Κατσαρού στο Mystras Grand Palace

Ο Γιώργος Κατσαρός, ένας από τους δημιουργικότερους και πιο αγαπημένους συνθέτες και σπουδαίος σαξοφωνίστας, παρουσιάζει την παράσταση «Μελωδικές αγάπες», γεμάτη με τραγούδια και μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, ο Γιώργος Κατσαρός εμφανίζεται στο Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Μυστρά, έχοντας στο πλευρό του τις ερμηνεύτριες Λένα Αλκαίου, Tereza και τον βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη.

Με περισσότερες από 1.500 συνθέσεις στο ενεργητικό του και με αμέτρητες τεράστιες επιτυχίες, ο Γιώργος Κατσαρός θα παρουσιάσει ένα ηχητικό πανόραμα του πλούσιου έργου του: ένα πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές και όλοι έχουμε τραγουδήσει, όπως «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Κάθε λιμάνι και καημός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Έρωτά μου ανεπανάληπτε», «Αποκλείεται», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Θα υπάρχω θες δε θες», «Κέρκυρα-Κέρκυρα» και δεκάδες άλλα, που αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος από τα «μυθικά» του τραγούδια.

Ο Γιώργος Κατσαρός ασχολήθηκε εμπνευσμένα με τα περισσότερα είδη μουσικής, οργανική, λαϊκή, συμφωνική, μοντέρνα και παραδοσιακή, αφήνοντας το δικό του ισχυρό στίγμα σε ό,τι καταπιάστηκε. Κι όπως είναι γνωστό, εκτός από χαρισματικός συνθέτης είναι και από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες στο σαξόφωνο, ένας ευρηματικός, βιρτουόζος μουσικός. Αλλά και μαέστρος, ενορχηστρωτής και δάσκαλος, ένας δημιουργός που ζει και αναπνέει για τη μουσική, που του έχει χαρίσει και της έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές.

Μία σπουδαία συναυλία που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε, να χαρούμε, να ονειρευτούμε και να τραγουδήσουμε!

Μαζί του οι μουσικοί:

Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα)

Γιάννης Σαρόγλου (μπάσο)

Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι)

Άγγελος Κουσάκης (ντραμς)

Έναρξη στις 21.30'. Πληροφορίες/κρατήσεις στο τηλέφωνο 27310 21111