Ημερίδα από το 3ο λύκειο Σπάρτης για το πρόγραμμα Erasmus+

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο “Εκπαιδεύοντας τους πολίτες του 21ου αιώνα στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας κοινότητας”, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00′ στην αίθουσα “Ευάγγελος Φιλιππόπουλος” του πνευματικού κέντρου δήμου Σπάρτης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν βασικές πληροφορίες για το πρόγραμμα Erasmus+ μέσα από τις βιωματικές εμπειρίες που θα τους μεταφέρει η σχολική μονάδα που έχει υλοποιήσει το πρόγραμμα. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήρι με πρακτική εφαρμογή μεθόδων που αναπτύσσουν και καλλιεργούν την επικοινωνία, συνεργασία, κριτική σκέψη και δημιουργικότητα στη διδασκαλία. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στον σύνδεσμο:https://tinyurl.com/ulkzmrc

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης της ημερίδας και συμμετοχής στο βιωματικό εργαστήρι.