Ημερίδα στη Σπάρτη για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας διοργανώνει ημερίδα με τίτλο “Διαχειριστικές δράσεις για την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας”, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 9.00′ με 15.00′, στο πνευματικό κέντρο δήμου Σπάρτης (Λυκούργου 135).

Στην ημερίδα, οι επιστημονικά υπεύθυνοι των δράσεων θα παρουσιάσουν τις υπό υλοποίηση δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση του καθεστώτος διατήρησης οικοτόπων και ειδών.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής MAB/UNESCO, καθ. Μιχαήλ Σκούλλο, η σημασία της ένταξης της ευρύτερης περιοχής “όρους Πάρνωνα – Κάβου Μαλέα” στο Παγκόσμιο Δίκτυο Αποθεμάτων Βιόσφαιρας του προγράμματος Άνθρωπος και Βιόσφαιρα ΜΑΒ/UNESCO.

Οι εργασίες της ημερίδας είναι ανοιχτές για το κοινό, κατόπιν εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Φορέα Διαχείρισης στο τηλέφωνο 27550 22021 (εσωτ. 2 ή 5). Κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού covid-19.