Ηχηρή στήριξη στις δομές υγείας του Δήμου Μονεμβασίας από την τοπική κοινωνία

Με εντυπωσιακή προσέλευση οι κάτοικοι του δήμου Μονεμβασίας εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους στις δομές υγείας στο δήμο, μέσω της συναυλίας στήριξης η οποία έγινε προχθές το απόγευμα στο κτήμα Τσαφατίνου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Μολάων, τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

Η αθρόα συμμετοχή κατοίκων, φορέων και συλλόγων απέδειξε για μια ακόμη φορά το σημαντικό ρόλο που επιτελούν οι χώροι αυτοί, τόσο στην παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας όσο και στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του τόπου. Ταυτόχρονα, όλοι οι συμμετασχόντες μετέφεραν προς τα έξω το ηχηρό μήνυμα της αυτονόητης υποχρέωσης του κράτους να διατηρήσει και να αναβαθμίσει τις εν λόγω δομές.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Μολάων και ο πρόεδρός του κ. Γιώργος Μυλωνάκος προσέφερε στο νοσοκομείο μια συσκευή παροχής οξυγόνου, δωρεά της κ. Ευγενίας Καρυτσιώτη.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε η ορχήστρα του μαέστρου Πέτρου Τσολάκου. Στο τραγούδι ήταν ο Σπύρος Κουτσοβασίλης και η Αθηνά Κοκκόλη.

(με πληροφορίες – φωτό από monemvasianews.gr)