Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης από τους Μανιάτες εθελοντές αιμοδότες

Κentro Ygeias Areopolis

Κentro Ygeias Areopolis

Με ιδιαίτερη επιτυχία εστέφθη η κίνηση ευαισθητοποιημένων πολιτών της Μάνης, στην 6η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 23/7 το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ο δήμος Ανατολικής Μάνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας.

Με το χέρι στην καρδιά, παλιοί και νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος του ΚΥ Αρεόπολης. Κατά την αιμοδοσία συλλέχθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και τροφοδοτώντας έτσι τη συνέχιση της ανεκτίμητης συμβολής του ανώνυμου αιμοδότη σε μία έμπρακτη έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς.

Το χαμόγελο στα χείλη, η σπίθα στα μάτια όσων πρόσφεραν αίμα, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο σπόρος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έχει ήδη φυτευτεί. Το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης έχει φωλιάσει για τα καλά στις καρδιές όλων των εθελοντών αιμοδοτών της Μάνης. Στα ανώνυμα πρόσωπα όλων, αναγνωρίζουμε το δώρο που είναι έτοιμο να προσφερθεί στον πλησίον.

Μαζί με το νεανικό πληθυσμό της Μάνης, συντονιστήκαμε στη συχνότητα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στους συμμετέχοντες που με τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, καθώς και στο προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας, αλλά και στη διοίκηση του ΓΝ Λακωνίας για την άριστη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε θερμά το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, που για μία ακόμη φορά στάθηκε δίπλα μας.

Ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης

Δρ Ανάργυρος Δ. Μαριόλης