Η “ΑΕ Καραγιάννης” ζητά τη στήριξη της λακωνικής κοινωνίας

Το ακόλουθο μήνυμα προς τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζομένους της, αλλά και προς όλους τους λάκωνες απευθύνει η διοίκηση της ΑΕ Καραγιάννης:

“Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, προχθές τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά στο κεντρικό μας κατάστημα στο Γύθειο. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι μεγάλες και ο χρόνος για την αποκατάστασή τους δεν είναι ακόμα προβλέψιμος.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας γιατί είσαστε εσείς που επί 75 χρόνια δίνετε δύναμη στην Καραγιάννης ΑΕ. Με τη συμπαράσταση και την υποστήριξή σας έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν δυσκολίες και απειλές, και το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.

Γνωρίζουμε ως διοίκηση και εργαζόμενοι ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά αλλά και έξυπνα. Θα το κάνουμε με σχέδιο και αυταπάρνηση όλοι μαζί χωρίς να λείψει κανείς, θα ξαναφτιάξουμε το Κεντρικό πιο όμορφο, πιο ελκυστικό, γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στο κοινό μας μέλλον στη Λακωνία.

Γνωρίζουμε ότι μόνο εμείς, δεν είμαστε αρκετοί. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των πελατών μας που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται και εμείς ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αγαπητοί πελάτες, από σήμερα χρειαζόμαστε ακόμη πιο ισχυρή την υποστήριξή σας.
Γνωρίζουμε ότι οι απώλειες (ευτυχώς μόνο υλικές) που υποστήκαμε και πιθανόν να έχουμε στη συνέχεια είναι μεγάλες και οι τρέχουσες συνθήκες της αγοράς δυσχερείς. Γνωρίζουμε όμως ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους προμηθευτές μας σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία δεν θα δοκιμαστούν.

Αγαπητοί προμηθευτές, από σήμερα χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας ώστε να συνεχίσουμε, μέσα σε πνεύμα κατανόησης, την αμοιβαία ωφέλιμη σχέση μας που αποτελεί θεμέλιο λίθο για την Καραγιάννης ΑΕ.

Γνωρίζουμε ότι οι συμπολίτες μας λάκωνες, έστω κι αν δεν είναι πελάτες μας μέχρι σήμερα, αναγνωρίζουν την πολυετή προσφορά μας στη Λακωνία, στους ντόπιους που εργάζονται μαζί μας, στις λακωνικές επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Αγαπητοί συμπολίτες, εμείς ως μια αμιγώς λακωνική επιχείρηση, σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή ζητούμε την υποστήριξή σας, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην περιοχή μας.
Σσας ευχαριστούμε όλους.
Μόνο μαζί σας θα μπορέσουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν τη μάχη”.