Η αλληλεγγύη το καλύτερο αντίδοτο: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 40ή αιμοδοσία στο Καστόρι

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου η 40ή προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία από την τράπεζα αίματος Καστορείου, δράση που προωθεί εδώ και 24 χρόνια. Ο κ. Χαράλαμπος Μπασουρέλος, υπεύθυνος για την τράπεζα αίματος, απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους σταθερούς εθελοντές αιμοδότες που εδώ και χρόνια υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια, με επίγνωση της σημασίας της για τους συμπολίτες μας και όχι μόνο.

στους επισκέπτες της περιοχής, ιδιαίτερα τους νέους και νέες, που αξιοποίησαν τις διακοπές τους σπεύδοντας να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, με συναίσθηση των μεγάλων αναγκών σε αίμα που υπάρχουν και στην περιοχή αλλά και στη χώρα.

στην τοπική μας κοινωνία που περιέβαλε με σεβασμό και αγάπη για τον συνάνθρωπο μια αιμοδοσία, που έγινε μάλιστα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοιού.

στην διευθύντρια του κέντρου υγείας Καστορείου κ. Σταθούλα Αραχωβίτη, βασικό πυλώνα αυτής της προσπάθειας. Τους ιατρούς κ. Χρήστο Χιώτη και κ. Σεμίραμη Ζακάκη και την Κινητή Ομάδα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Σπάρτης που συνέβαλαν αποφασιστικά στην επιτυχία της αιμοδοσίας, με την εξασφάλιση της τήρησης των επιβαλλόμενων μέτρων και στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του δήμου Σπάρτης που παραχώρησε, για μια ακόμη φορά, την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Π. Μπακή για την ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News