Η “Ανταρσία στο Μωριά” για το εκλογικό αποτέλεσμα και τον β’ γύρο

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών εξέδωσε ο συνδυασμός “Ανταρσία στο Μωριά”, με την οποία “χαιρετίζει όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που από κοινού έδωσαν την εκλογική μάχη, αλλά και αυτούς που συμπορεύτηκαν και συνέβαλαν και με την ψήφο τους στην εκλογή περιφερειακού συμβούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για μια ακόμη φορά”. Η παράταξη απέσπασε το 1,39% (4.892 ψήφους) και δεσμεύτηκε πως το επόμενο διάστημα θα στηρίξει και θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις “μέσα και κυρίως έξω από το περιφερειακό συμβούλιο στη συγκρότηση ενός ρεύματος αριστερής λαϊκής αντιπολίτευσης, ενός ρεύματος ανατροπής και ανταρσίας σε όσους μας ρημάζουν τη ζωή”.

Σε ό,τι αφορά στο β’ γύρο των εκλογών, η Ανταρσία θεωρεί πως “όποιος και να είναι ο νέος περιφερειάρχης, θα εφαρμόσει πιστά τις οδηγίες της ΕΕ και της μνημονιακής βαρβαρότητας στην Περιφέρεια”. Για το λόγο αυτό δεν στηρίζει κανέναν και καλεί σε λευκό – άκυρο – αποχή.

Τέλος, ενημερώνει πως σύντομα θα πραγματοποιήσει συνέλευση για την εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και κυρίως για τον καθορισμό των επόμενων πρωτοβουλιών.