Η απάντηση της “Μορέας ΑΕ” στα ερωτήματα για τον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο – Σπάρτη

Άμεση ήταν η απάντηση της εταιρείας Μορέας ΑΕ στα ερωτήματα που έθεσε με σημερινό του άρθρο που τιτλοφορείται “Ερωτήματα για τον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο – Σπάρτη” ο Πάνος Λιόκαυτος, σχετικά με τις εγκατεστημένες πινακίδες προσωρινής σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο – Σπάρτη.

Όπως απαντά η Διευθύντρια Λειτουργίας και Συντήρησης κ. Β. Βεγήρη: “Σε συνέχεια του από 7/10/2019 δημοσιεύματός σας με τίτλο “Ερωτήματα για τον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο – Σπάρτη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ως ακολούθως:

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, με την απόδοση σε κυκλοφορία οποιουδήποτε τμήματος αυτοκινητοδρόμου ισχύουν προσωρινά όρια ταχύτητας, τα οποία καθορίζονται βάσει των σχετικών αστυνομικών αποφάσεων, μέχρι την εκπόνηση και την έγκριση της ειδικής μελέτης λειτουργικών ορίων ταχύτητας και την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης.

Η προαναφερθείσα μελέτη έχει ήδη εκπονηθεί, εγκριθεί και υποβληθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες και αναμένεται η έκδοση της υπουργικής απόφασης, βάσει της οποίας θα υλοποιηθούν τα μόνιμα όρια ταχύτητας”.