Η ΕΛΜΕ Λακωνίας απευθύνει έκκληση για αίμα

Το ΔΣ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Λακωνίας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να δώσουν αίμα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους:

“Δυστυχώς ο «αόρατος εχθρός» μας εμποδίζει να διδάξουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Ωστόσο έχουμε το χρέος, τις δύσκολες αυτές ώρες, να συστρατευτούμε με όλη την κοινωνία και να κάνουμε πράξη αυτά που πρώτα και πάνω απ’ όλα διδάσκουμε στην τάξη: Ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Οι ανάγκες σε αίμα παραμένουν μεγάλες αλλά ο φόβος κρατά μακριά τους αιμοδότες από τα κέντρα αιμοδοσίας. Η πολιτεία μετέφερε τα κέντρα αιμοδοσίας σε χώρους έξω από τα νοσοκομεία, κάνοντας τις συνθήκες απόλυτα ασφαλείς.

Σας καλούμε να ανταποκριθούμε στην έκκληση για αίμα και να γίνουμε παράδειγμα για όλη την κοινωνία. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6974887378 (Γιάννης Σταυρόπουλος) και 6978481417 (Παναγιώτης Κουμουνδούρος)”.

Υπενθυμίζεται πως οι αιμοληψίες διενεργούνται εκτός νοσοκομείου, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας, στη διεύθυνση Αγίου Νίκωνος 124 στη Σπάρτη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στο 27310 93163.