Η Ιωάννα Καρυστιάνη παρουσίασε το νέο της βιβλίο στη Σπάρτη

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, η αγαπημένη και πολυδιαβασμένη Ιωάννα Καρυστιάνη παρουσίασε το νέο της βιβλίο ”Το φαράγγι”. Το κοινό είχε την ευκαιρία όχι μόνο ν’ ακούσει τη συγγραφέα να μιλά για το βιβλίο της, αλλά και να συνομιλήσει μαζί της, τόσο για λογοτεχνία όσο και για τη γενικότερη πολιτική και κοινωνική κατάσταση.

Τη συγγραφέα καλωσόρισε και προλόγισε η κ. Πηνελόπη Χριστάκου. Για το “Φαράγγι” μίλησε η κ. Ειρήνη Κοκορού, ενώ η κ. Στέλλα Γκίνη διάβασε το κείμενο της κ. Ιωάννας Σταθοπούλου, που κατέγραφε πρόσωπα και στοιχεία του μυθιστορήματος. Η παρουσίαση κράτησε για περισσότερες από δύο ώρες και η κ. Καρυστιάνη, με τον χειμαρρώδη, γοητευτικό και μεστό λόγο της, καθήλωσε το κοινό, που δεν χόρταινε να την ακούει.

Η εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από τη Λέσχη Ανάγνωσης Σπάρτης, ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση της συγγραφέως ότι πολύ σύντομα θα ξαναεπισκεφθεί την πόλη μας. Η σπάνια αυτή βραδιά θα μείνει πάντως χαραγμένη στην καρδιά και στη μνήμη όλων όσοι παρευρέθησαν.