Η Κοκκινόρραχη τίμησε τον εφημέριό της

p. Symeon 1

p. Symeon 1

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης “Πάρνων” πραγματοποίησε την καθιερωμένη καλοκαιρινή του εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνηθίζεται να τιμώνται άνθρωποι ή φορείς που έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο χωριό.

Φέτος το ΔΣ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον γενικό αρχιερατικό επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης και εφημέριο της ενορίας Κοκκινόραχης π. Συμεών Παπαγεωργίου. Στηνp. Symeon 2 ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας υπογράμμισε το σημαντικό θεολογικό έργο του π. Συμεών, αλλά και την πλούσια κοινωνική του προσφορά.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε εμφανώς συγκινημένος ο π. Συμεών, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η άψογη συνεργασία του συλλόγου με την ενορία, ενώ τόνισε ιδιαίτερα το πολιτιστικό έργο που παράγεται αυτή τη στιγμή στην Κοκκινόρραχη παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Ακολούθησε παραδοσιακή γιορτή με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα.