Η ΛΕΦΩΣ βράβευσε τον σπαρταθλητή Σταυρόπουλο

vraveysi Stayropoulou (5)

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης τίμησε χθες σε ειδική εκδήλωση τον σπαρταθλητή και μέλος της Σταύρο Σταυρόπουλο, παρουσία μελών της, φίλων και της οικογένειας του τιμώμενου αθλητή.

Ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Γιάννης Γκλέκας, αφού συνεχάρη τον Στ. Σταυρόπουλο και τους συνοδούς του στον αγώνα, Χρήστο Μασούρα και Μαρία Χρόνη (μέλη της ΛΕΦΩΣ), υπογράμμισε το γεγονός ότι η Λέσχη για δεύτερη συνεχή χρονιά βραβεύει μέλος της που τερμάτισε το “Σπάρταθλον” (πέρυσι είχε βραβεύσει τον Χρ. Μασούρα).

vraveysi Stayropoulou (5)

Ο Σταύρος Σταυρόπουλος, παίρνοντας το λόγο, αφού ευχαρίστησε τη ΛΕΦΩΣ για τη βράβευση και όλους όσους τον βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου του, αναφέρθηκε στις εμπειρίες και τις δυσκολίες του αγώνα του, καθώς και στο ρόλο που έπαιξε ο Χρ. Μασούρας στο να ασχοληθεί με τις μεγάλες αποστάσεις.

vraveysi Stayropoulou (13)

Ο κ. Γκλέκας παρέδωσε dvd με φωτογραφικό υλικό στον σπαρταθλητή, ενώ κάδρο με φωτογραφίες και αναμνηστική πλακέτα έδωσαν οι Χρήστος Μασούρας και Γιώργος Πετροπαυλής.

Η εκδήλωση έκλεισε με προβολή βίντεο και φωτογραφιών.

vraveysi Stayropoulouvraveysi Stayropoulou (1)vraveysi Stayropoulou (2)vraveysi Stayropoulou (3)vraveysi Stayropoulou (4)vraveysi Stayropoulou (6)vraveysi Stayropoulou (7)vraveysi Stayropoulou (8)vraveysi Stayropoulou (9)vraveysi Stayropoulou (10)vraveysi Stayropoulou (11)vraveysi Stayropoulou (12)