Η ΛΕΦΩΣ πηγαίνει… Καρυές

afisa

afisa

Στις Καρυές συνεχίζει την πλούσια φετινή πολιτιστική της δράση η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης, με έκθεση φωτογραφίας και παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Απανταχού Καρυατών.

Από 25 Ιουλίου έως και 23 Αυγούστου στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Καρυών θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Οι Καρυές του χθες και του σήμερα». Η έκθεση, που αποτελείται από τριάντα φωτογραφίες μελών της Λέσχης αλλά και από ανέκδοτες φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις Καρυές του 20ού αιώνα, αποτελεί ένα ταξίδι στο χρόνο, αποτυπώνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα των Καρυών από την κατοχή μέχρι και σήμερα. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 25/7 και ώρα 21.00΄.

Παράλληλα με την έκθεση, στις 9 Αυγούστου στις 21.00΄ στην κεντρική πλατεία Καρυών, έχει προγραμματιστεί παρουσίαση από μέλη της ΛΕΦΩΣ και του Συλλόγου των Απανταχού Καρυατών με θέμα «Οι Καρυές στο πέρασμα του χρόνου», μια περιήγηση στους δρόμους και την ιστορία της περιοχής με όχημα το χρόνο.

Πληροφορίες για το ωράριο της έκθεσης στο τηλέφωνο 6944784563 (κ. Ρέπουλης).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις, οι οποίες γίνονται με την οικονομική στήριξη του Συλλόγου των Απανταχού Καρυατών.