Η “Λυσιστράτη” ανεβαίνει στο Σαϊνοπούλειο

Lysistrati

Lysistrati

Με ένα από τα σπουδαιότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας και ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών συνεχίζεται το 27ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Σαϊνοπουλείου, την Παρασκευή 8 Αυγούστου (9.30΄ μμ).

Τη «Λυσιστράτη» σκηνοθετεί ο Τσέζαρις Γκραουζίνις, με τη Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο, τον Αντώνη Λουδάρο στο ρόλο του Προβόλου, την Καίτη Κωνσταντίνου ως Κλεονίκη, το Θανάση Τσαλταμπάση ως Κινησία, τη Νάντια Κοντογεώργη στο ρόλο της Μυρρίνης, τη Μαργαρίτα Βαρλάμου ως Λαμπιτώ και πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς.

Η μετάφραση και απόδοση είναι του Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιώργου Πάτσα, η μουσική του Δημήτρη Θεοχάρη και οι φωτισμοί της Σοφίας Αλεξιάδου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ (κανονικό), 12 ευρώ (ανέργων) και 10 ευρώ (μαθητικό – φοιτητικό). Οι θεατές που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα (κάρτα ανεργίας, πάσο κλπ) τόσο κατά την αγορά του εισιτηρίου όσο και κατά την είσοδό τους στο θέατρο.

Εξάλλου, το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα συνεχίζει τη δωρεάν μεταφορά του κοινού προς και από το θέατρο. Το λεωφορείο αναχωρεί στις 8.30΄ από τα γραφεία της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 86.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 27310 82470 και 27310 82395.