Η “Μαντάμ Σουσού” έρχεται Σαϊνοπούλειο: Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια!

Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά “Μαντάμ Σουσού”, που στη φετινή θεατρική της επαναφορά συνάρπασε το αθηναϊκό κοινό, θα ανέβει στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο αύριο Τρίτη, 24 Ιουλίου και ώρα 9.30′ μμ.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής για να ενσαρκώσει τη μεγαλομανή ηρωίδα. Την πρωταγωνίστρια έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού, ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Μαζί τους δεκαπέντε ακόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί. Στο τραγούδι η Ειρήνη Ψυχράμη. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα.

Τα εισιτήρια τιμώνται 15 και 12 ευρώ (το μειωμένο). Λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού θα αναχωρήσει από τα γραφεία του Σαϊνοπουλείου (Κων/νου Παλαιολόγου 86) στις 8.30′ μμ.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ laconialive.gr!

Οι αναγνώστες του laconialive.gr έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση, μέσω του διαγωνισμού που τρέχει έως τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 24/7.

Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο, αρκεί:

1. να κάνουν like στη σελίδα μας στο Facebook,

2. να κάνουν ένα σχόλιο στην κοινοποίησή μας &

3. να κοινοποιήσουν τη δημοσίευσή μας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Τρίτης με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.