Η μεγαλύτερη εμπειρία στο οnline gaming με ταχύτητες internet 150 Mbps έφτασε στη Σπάρτη!

Τα εγκαίνια του πρώτου “ΙnSpot the internet place” στη Σπάρτη, του μεγαλύτερου χώρου συνάντησης για όλους όσους αγαπούν το online gaming και το διαδίκτυο, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες. Η κορυφαία αλυσίδα του internet place, με πολλά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τώρα και στη Λακωνία!

Το “ΙnSpot the internet place” αριθμεί 220.000 μέλη σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Στο προσωπικό του ανήκουν νέοι και νέες από το χώρο της πληροφορικής, ενώ κάθε μέρα πάνω από 15.000 άτομα επισκέπτονται τα καταστήματά του.

Στους υπερσύγχρονους και άνετους χώρους επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπειρία gaming και τεχνολογίας, με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και ταχύτητα internet 150 Mbps!

Εδώ μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες των συνδρομητικών καναλιών Nova και Ote tv.

Στα InSpot δεν θα πρέπει να περιμένετε τίποτα λιγότερο από:

√ τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές

√ 27’’ LCD monitors

√ εύχρηστο περιφερειακό εξοπλισμό γνωστών εταιρειών (Razer/ Zeroground/Sades)

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το προσεγμένο περιβάλλον και τη μεγάλη ποικιλία σε καφέ, ποτά, snacks κ.ά. που θα βρείτε στο bar, καθιστούν τα inSpot το ιδανικό σημείο για να χρησιμοποιήσετε το internet για όποιο σκοπό θέλετε.

Το “ΙnSpot the internet place” βρίσκεται στην οδό Λυκούργου 92. Τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 81081.

Διαδικτυακά θα το βρείτε στην ιστοσελίδα www.inspot.gr, στην επίσημη σελίδα στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram.