Η Ντία Τζανετέα για την Ημέρα της Γυναίκας

Tzanetea

Tzanetea

Στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ο λόγος του εορτασμού της ημέρας της γυναίκας δεν είναι η διαφορετικότητά της, αλλά η τιμή και η αναγνώριση των πολλαπλών αγώνων, των θυσιών, αλλά και των κατακτήσεων των γυναικών όλου του κόσμου.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας τις πρώτες ημέρες της άνοιξης συμβολίζει στο πρόσωπό της τη δημιουργία, την έμπνευση και τη ζωή, και έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ημέρα αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς της γυναίκας στην παγκόσμια κοινότητα των πολιτών και στην ανθρωπότητα γενικότερα.

Αναγνωρίζουμε τη σημαντική προσφορά της γυναίκας στην ανάπτυξη και την ευημερία της σύγχρονης κοινωνίας. Οι εργαζόμενες γυναίκες που συμμετέχουν σε όλους τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας μας είναι το δυναμικό που δεν πρέπει πλέον να μένει αναξιοποίητο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας τιμά και συγχαίρει τη γυναίκα που αγωνίζεται καθημερινά, τη γυναίκα που ζει ανάμεσά μας πάντα σε ρόλο πρωταγωνιστικό, γιατί αυτό της αξίζει.

Αδαμαντία Τζανετέα

αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας