Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις προσεχείς εκλογές έκανε χθες ο γενικός γραμματέας Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Παρουσιάζοντας τη διακήρυξη και τους στόχους του συνδυασμού του, ο κ. Δέδες έκανε λόγο για «έναν ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, τον οποίο θα στελεχώσουν δραστήριοι κοινωνικά και πολιτικά άνθρωποι με καταγεγραμμένη διαδρομή στους χώρους της αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών δράσεων, χωρίς κομματικά κριτήρια ή άλλα στεγανά».

Σημείωσε ότι το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι ένα επιχειρησιακό σχέδιο διαφανές, κοστολογημένο, με σαφείς προτεραιότητες και χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, το οποίο θα απαντά στις προκλήσεις των καιρών και θα οδηγήσει στο μέλλον ευημερίας που αξίζει στην Πελοπόννησο, αφήνοντας πίσω τις μέρες των αδιεξόδων και της μιζέριας.

Στην παρουσίαση μετείχαν επίσης ο Νίκος Πατσαρίνος, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», και ο Γιώργος Πουλοκέφαλος, πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου.