Η Πελοπόννησος ΑΕ αναλαμβάνει το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης της Σπάρτης με κόστος 53.080 ευρώ

Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου Σπάρτης και της Πελοπόννησος ΑΕ Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ για την υλοποίηση του έργου “Οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στο δήμο Σπάρτης” αποφάσισε στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου στις 15/1. Το ζήτημα αποτελούσε το 15ο θέμα του περιφερειακού συμβουλίου και εισηγητής του ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι πόροι για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης ανέρχονται στο ποσό των 53.080 ευρώ και θα προέρχονται από την περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία θα συνεισφέρει το ποσό των 52.080 ευρώ και από τον φορέα υλοποίησης (Πελοπόννησος ΑΕ), ο οποίος θα διαθέσει το ποσό των 1.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμος Σπάρτης λειτούργησε για πρώτη φορά περίπτερο πληροφόρησης επισκεπτών τον περασμένο Φεβρουάριο, το οποίο τοποθετήθηκε στο νοτιοδυτικό άκρο το πάρκου του Αγίου Νίκωνος, έναντι του αρχαιολογικού μουσείου.