Η πρώτη διαδικτυακή σκηνή στην Ελλάδα είναι γεγονός

Η πλατφόρμα eStage.gr έρχεται δυναμικά για να ενώσει καλλιτέχνες και κοινό με έναν μοναδικό τρόπο. Δίνοντας ένα εργαλείο στην τέχνη και την εποχή. Δίνοντας στήριξη και εναλλακτικές. Φωτίζοντας παραστάσεις μουσικής, θεάτρου & performances. Ανοίγοντας δρόμους. Καινοτομώντας. Ένα τολμηρό εγχείρημα που θα φέρει την τέχνη σε κάθε σπίτι, διαδραστικά και υπεύθυνα.

Οι μεγάλες συναυλίες θα ταξιδέψουν παρέα με θεατρικές παραστάσεις και άλλα ιδιαίτερα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μαζί και ο δίδυμος χώρος Ε-boite, το εσωτερικό alter ego του eStage που αγαπάει τη μουσική, τις παραστατικές τέχνες και το βιβλίο και παρέχει στέγη σε πολιτιστικά δρώμενα με αντίστοιχη φυσιογνωμία.

Στους ψηφιακούς τεχνοχώρους της θα μπορέσουν οι φιλότεχνοι να απολαύσουν και να στηρίξουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να ανακαλύψουν νέους ανερχόμενους.

Όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια συναλλαγών και εισιτήρια σε λογικό αντίτιμο.

Να δώσουν ανάσα και οξυγόνο στους καλλιτέχνες, στους οποίους δίκαια θα διανέμεται το αποτέλεσμα του κόπου και της αξίας τους.

Να διατηρήσουν την τέχνη ψηλά.

Επίσης στην πλατφόρμα θα βρείτε και παράστασεις που προσφέρονται δωρεάν από τους δημιουργούς.

Οι κύριες λειτουργίες:

Live Streaming

On Demand Streaming

E-ticketing

Εικονολήψια

Αναβαθμισμένους λογαριασμούς στους καλλιτέχνες, τους διοργανωτές και τους διαχειριστές χώρων παραγωγής πολιτιστικού έργου.

Η ταχύτητα, η φιλοσοφία του e-ticketing, η ποιότητα της απόδοσης εικόνας και ήχου αποτελούν σίγουρα ένα ξεχωριστό περιβάλλον και μια πολύ όμορφη εμπειρία για τον επισκέπτη.

Επισκεφθείτε το estage.gr, περιηγηθείτε στην πλατφόρμα και δημιουργήστε λογαριασμό.