Η Σπάρτη υποδέχεται τον χρυσό παραολυμπιονίκη Παύλο Μάμαλο!

Ο χρυσός παραολυμπιονίκης στην άρση βαρών σε πάγκο Παύλος Μάμαλος θα επισκεφθεί τη Σπάρτη από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, με τη συνεργασία του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας, έχουν τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν στην πόλη μας τον χρυσό παραολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στο άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο. Ο Παύλος Μάμαλος τις πρωινές ώρες της Παρασκευής θα επισκεφθεί σχολεία της Σπάρτης ενώ το βράδυ θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κων/νου Παλαιολόγου και Λυκούργου, στο περίπτερο του Σωματείου, για να τον συναντήσει το κοινό και να τον γνωρίσει από κοντά. Εκεί θα έχει στηθεί και ο απαραίτητος για την εκτέλεση του αθλήματός του πάγκος, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επίδειξη.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο παραολυμπιονίκης μας θα παρακολουθήσει τον τερματισμό του υπερμαραθωνίου “Σπάρταθλον”, ενώ το βράδυ πρόκειται να τιμηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης των σπαρταθλητών στην κεντρική πλατεία Σπάρτης.