Η υπερσύγχρονη θεραπεία cardioscan Airzone στο διαιτολογικό γραφείο του δρος Παναγιώτη Μπασουράκου

Μία ακόμα καινοτομία έρχεται να προσθεθεί στις υπηρεσίες του διατολογικού γραφείου του δρος Παναγιώτη Μπασουράκου. Πρόκειται για το διαιτολογικό μηχάνημα cardioscan Airzone (διαλειμματική υποξία airzone) που αφορά σε ένα επιστημονικά βασισμένο πρόγραμμα για την ενεργοποίηση του προβληματικού μεταβολισμού (βαριά παχυσαρκία, πολύ κολλημένος μεταβολισμός). Η θεραπεία συστήνεται ιδιαίτερα σε άτομα με ιδιαίτερα ενεργή επαγγελματική ή ιδιωτική ζωή, σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν αισθητά τη ζωντάνια και την ευημερία τους, σε όσους υποφέρουν από κυτταρική έλλειψη ενέργειας ή από υψηλό κυτταρικό στρες που προκαλείται από την εργασία, τις συνθήκες ζωής ή τις ασθένειες, σε όσους επιθυμούν καλύτερη φυσική κατάσταση και φυσικά σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος.

Στο Cardioscan Airzone, το άτομο εναλλάσσει αέρα με χαμηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο και αέρα περιβάλλοντος μέσα από μια μάσκα σε μια χαλαρή θέση ανάπαυσης. Με συνεδρίες που διαρκούν 15 έως 20 λεπτά σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες, μέσω του μηχανήματος, επιτυγχάνεται μεταβολική ενεργοποίηση, αύξηση στην καύση λίπους, αύξηση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης και της ευεξίας, διέγερση του Q10 στο σώμα, απώλεια βάρους μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιπών, αύξηση της ελαστικότητας των αγγείων και ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, βελτίωση της αντοχής στο στρες μέσω ενεργοποίησης του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος, βελτίωση της συνολικής κυκλοφορίας και παροχή κυττάρων με οξυγόνο, ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος και αυτοθεραπευτικές δυνάμεις, υποστήριξη αναγέννησης και αποτοξίνωσης, διέγερση σεροτονίνης και ντοπαμίνης (ορμόνη “καλής διάθεσης”) κ.ά.

Η προπόνηση κυττάρων cardioscan είναι το πλέον προηγμένο αναπτυξιακό στάδιο της λεγόμενης διαλειμματικής προπόνησης υψηλού υψομέτρου που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του ’80 από ερευνητές από τη Ρωσία και τις ΗΠΑ για την εκπαίδευση πιλότων και κοσμοναυτών όσον αφορά την ασφαλή προσαρμογή του μεταβολισμού σε υψηλό υψόμετρο. Λόγω της θετικής διέγερσης και της ρύθμισης ορισμένων λειτουργιών του σώματος, αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για την προπόνηση κορυφαίων αθλητών και όλο και περισσότερο για τη θεραπεία εκφυλιστικών ασθενειών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δρ Μπασουράκος είναι ο πρώτος ιδιώτης που φέρνει το cardioscan Airzone στην Ελλάδα (έχουν διατεθεί, σε ιδρύματα, μόλις τρία μηχανήματα σε όλη τη χώρα).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του γραφείου του δρος Μπασουράκου 27310 25181 & 6942548320 ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις των γραφείων του στη Λεωφόρο Λυκούργου 125 στη Σπάρτη.