Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ενορίας Σελλασίας

giorti enorias

giorti enorias

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του κατηχητικού σχολείου της ενορίας Σελλασίας.

Στο πλαίσιο της όμορφης αυτής εκδήλωσης, η χορωδία, με χοράρχη τον κ. Ιωάννη Βούκλιζα, απέδωσε άρτια επίκαιρα τραγούδια, κάλαντα, το απολυτίκιο και το κοντάκιο της Γεννήσεως του Κυρίου. Ακολούθως, η θεατρική ομάδα του κατηχητικού, με την υπεύθυνη και δημιουργική καθοδήγηση της κ. Μαρίας Αθανασοπούλου, παρουσίασε μία πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση.

Η γιορτή περατώθηκε με σύντομη προσλαλιά του πανοσιολογιώτατου αρχιμανδίτη π. Ευσταθίου Πορφύρη, υπεύθυνου Νεότητας της ιεράς μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Ο ομιλητής ευχαρίστησε τα παιδιά και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής συλλογικής προσπάθειας, με την οποία υπενθύμισαν εύστοχα και περιεκτικά το νόημα των Χριστουγέννων. Ιδιαίτερα επαίνεσε τους νέους και τις νέες της Σελλασίας που από το Σεπτέμβριο του 2014 είναι ακαδημαϊκοί πολίτες, επιτυγχάνοντας στις πρόσφατες πανελλαδικές εξετάσεις, και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη ζωή τους. Έπειτα, προσφέρθηκε εκ μέρους της ενορίας στον κάθε επιτυχόντα ένα συμβολικό βραβείο.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρέστησαν o π. Αγαθάγγελος Αρβανίτης, ο π. Μιχαήλ Χαραμής, εφημέριος Ελίκας και διευθυντής του ιδρύματος Ελίκας, ο εφημέριος Τσεραμιού π. Παναγιώτης Λάτσης και ο πρόεδρος της Σελλασίας κ. Θεόδωρος Μανωλόπουλος.

giorti enorias (1)giorti enorias (2)giorti enorias (3)giorti enorias (4)giorti enorias (5)giorti enorias (6)