“Η Ωραία Κοιμωμένη και ο Γενναίος των Δασών” στον Βοτανικό Κήπο της Σκάλας

Στον Βοτανικό Κήπο στη Σκάλα θα βρεθεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου και ώρα 21.00′ η παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου με την παράσταση “Η Ωραία Κοιμωμένη και ο Γενναίος των Δασών”.

Το θρυλικό παραμύθι του Σαρλ Περώ ντύνεται με τις μαγευτικές μελωδίες των σπουδαίων κλασσικών δημιουργών Τσαϊκόφσκι, Στράους, Weber και μεταφέρεται στη σκηνή σε διασκευή και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού παιδικών θεαμάτων Γιούλης Ηλιοπούλου.

Μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών, με κουστούμια εποχής, παραμυθένια σκηνικά, 3D animation και πολλά εφέ συνθέτουν μια φαντασμαγορική παράσταση για μικρούς και μεγάλους.

Υπόθεση: Μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας Αυγής οι νεράιδες της χαράς καταφθάνουν στο κάστρο της Νάρντια, προσφέρουν στο κορίτσι τις μαγικές ευχές τους και την προικίζουν με όλες τις χάρες και τις αρετές: ευγένεια, εργατικότητα, ομορφιά, γενναιότητα και καλοσύνη.

Η μαύρη νεράιδα όμως, που μισεί το βασιλιά, φτάνει απρόσκλητη και δίνει στο μικρό κορίτσι τη δική της τρομερή ευχή: όταν η πριγκίπισσα γίνει δεκαεπτά ετών, θα τρυπηθεί με ένα αδράχτι και θα κοιμηθεί για 100 χρόνια.

Η ευχή θα πραγματοποιηθεί χωρίς τίποτα και κανένας να μπορεί να την εμποδίσει, όμως λίγο πριν τα 17α γενέθλια της Αυγής εμφανίζεται ο Γενναίος των Δασών και η απίστευτη περιπέτεια αρχίζει…

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Μένια Μαθιουδάκη, Κώστας Ρωμαίος, Γιάννης Χριστοφάνης, Χρυσάνθη Γεωργιάδου, Γιώργος Κοσσυβάκης, Κατερίνα Γρηγοριάδου.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 90 λεπτά με δεκάλεπτο διάλειμμα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 8 ευρώ (προπώληση), 8 ευρώ ανέργων – πολυτέκνων και 10 ευρώ στο ταμείο.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει και γίνεται από το βιβλιοπωλείο “Πάπυρος” της Σταυρούλας Λαμπροπούλου στη Σκάλα (τηλ. επικοινωνίας 27350 22502).

Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν και στο τηλέφωνο 210 4830330.