Η 14η ετήσια έκθεση της ΛΕΦΩΣ

afisa LEFOS

afisa LEFOS

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Φωτογραφικές Αναζητήσεις”.

Πιστή στο ραντεβού της και φέτος, η ΛΕΦΩΣ διοργανώνει τη 14η ετήσια έκθεσή της στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Οι “Φωτογραφικές Αναζητήσεις” συνεχίζονται, οι ματιές 29 μελών της Λέσχης ενώνονται και το αποτέλεσμα αντανακλά τις προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια από τη φωτογραφική ομάδα της ΛΕΦΩΣ.

Κάθε μέλος, επιλέγοντας το θέμα με το οποίο συμμετέχει, έχει την ευκαιρία να αποκαλύψει τον εαυτό του, να αφηγηθεί τις εικόνες που το ενέπνευσαν και τις οποίες απομόνωσε με την προσδοκία να συγκινήσει το θεατή. Η ελευθερία έκφρασης, που μέσα από τη φωτογραφία παίρνει μια άλλη διάσταση για όσους την έχουν κάνει τρόπο ζωής, αποτελεί το κύριο συστατικό επιτυχίας της συγκεκριμένης έκθεσης.

Συμμετέχουν 29 μέλη της ΛΕΦΩΣ με 58 φωτογραφίες γεμάτες συναισθήματα, κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 20.30′. H έκθεση θα λειτουργεί για το κοινό από τις 20.00΄ έως και τις 23.00′ μέχρι και την Κυριακή 6 Ιουλίου.