“Θα μας βρουν απέναντί τους!”: Κινητοποιήσεις της ΟΑΣΠΠ το προσεχές διάστημα

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αποφάσισε να συμπλεύσει με την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για κινητοποιήσεις το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Την επομένη, αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΟΑΣΠΠ και πληγέντων από χαλαζόπτωση αγροτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκε στον ΕΛΓΑ Τρίπολης, για να ενημερωθεί αναφορικά με την πρόοδο και εξέλιξη των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στις πληγείσες περιοχές. Όπως καταγγέλλει η Ομοσπονδία, “για τρίτη συνεχόμενη φορά μετά από επισκέψεις της ΟΑΣΠΠ ο προϊστάμενος κ. Αγγελόπουλος απουσίαζε σκόπιμα ώστε να μην δώσει απαντήσεις στους μικρομεσαίους αγρότες. Καταγγέλλουμε στους μικρομεσαίους αγρότες της Περιφέρειας ότι είναι άξιος ο μισθός του κ. Αγγελόπουλου, που αντί να πάρει άμεσα μέτρα για τους πληγέντες αγρότες, σουλατσάρει αγκαζέ με τοπικούς βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους και χτυπάνε προκλητικά τις πλάτες των μικρομεσαίων αγροτών”.

“Θα μας βρουν απέναντί τους!” διαμηνύει η ΟΑΣΠΠ, καλώντας όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους της Περιφέρειας Πελ/σου να πάρουν απόφαση για κινητοποιήσεις στις κατά τόπους εφορίες και αντιπεριφέρειες τη Δευτέρα 26 Ιουνίου. Μάλιστα τη Δευτέρα 3/7 διοργανώνεται παμπελοποννησιακή συγκέντρωση στην Τρίπολη για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα.