Ο Μουσικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων της Μουσικής «Η Ταϋγέτη» προσέφερε στους πολυπληθείς φίλους του ένα ψυχαγωγικό εορταστικό πρόγραμμα με απογευματινό τσάι-καφέ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/3, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου.

Αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του, ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κοτσώνης ανέφερε τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλιακού χαρακτήρα δράσεις του συλλόγου.

Ακολούθησε μια τιμητική αναφορά στην ηρωίδα της επανάστασης Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα από την αντιπρόεδρο κ. Μαρία Γάββαρη.

Κατόπιν, το νεοϊδρυθέν παιδικό τμήμα του συλλόγου εισήλθε στην αίθουσα κρατώντας μια μεγάλη ελληνική σημαία. Τα παιδιά τραγούδησαν επίκαιρα τραγούδια και απήγγειλαν ποιήματα, εισπράτοντας χειροκροτήματα και επευφημίες. Την επιμέλεια του παιδικού προγράμματος είχε η νηπιαγωγός κ. Ελένη Τσάχαλη.

Ακολούθησαν χοροί από το χορευτικό συγκρότημα Θεραπνών, το οποίο εμφανίστηκε με παραδοσιακές στολές. Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του κοινού, που στο κλείσιμο του προγράμματος βρέθηκε να συνοδεύει το συγκρότημα στο χορό.

Ο πρόεδρος, η μαέστρος κ. Φωτεινή Δημάκου – Σακκέτα και τα μέλη του ΔΣ της «Ταϋγέτης» ευχαριστούν θερμά τα μέλη της μεικτής χορωδίας του συλλόγου για την πρόθυμη ανταπόκριση και τη μεγάλη συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.