Ιδιαίτερα κατατοπιστική η χθεσινή εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκε χθες στη Σπάρτη η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λακωνίας και της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την παρουσίαση των δράσεων «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις» και «Εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία».

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Παναρίτης. Εν συνεχεία ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος, στέλεχος της Διαχειριστικής, ανέλυσε τη δεύτερη δράση και επεσήμανε τα σημεία που οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι να προσέξουν κατά την υποβολή του ηλεκτρονικού φακέλου της πρότασής τους. Ακολούθως το κοινό εξέφρασε τις απορίες του, οι οποίες συζητήθηκαν και καλύφθηκαν από τον κ. Θεοδωρόπουλο.

Αμέσως μετά η Μίνα Μήλα, επίσης στέλεχος της Διαχειριστικής, παρουσίασε την πρώτη δράση, τόνισε τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος και αναφέρθηκε στον τρόπο υποβολής των δικαιολογητικών. Επιπλέον εξήγησε τις διαφοροποιήσεις μεταξύ των δύο προγραμμάτων.