Κάλεσμα Βαλιώτη για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η συνεχής αύξηση της ανεργίας φέρνουν όλο και περισσότερους συμπολίτες μας αντιμέτωπους με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ο δήμος Σπάρτης, έγκαιρα, στόχευσε στη δημιουργία και τη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για την προστασία όλων όσοι πλήττονται από τις δυσμενείς συγκυρίες. Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι επιχειρήσεις, σχολεία, τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, καλούμε όλους εσάς να συμβάλετε στη συγκέντρωση των βασικών αγαθών, για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για να κάνουμε τον δήμο μας ΑΚΟΜΗ πιο δυνατό και πιο αλληλέγγυο, σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Βρασίδου 131), που από τις 12/12/2016 έως 13/1/2017 θα είναι ανοικτό καθημερινά 10.00′ – 14.00′, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλεύρι, όσπρια, μπισκότα κονσέρβες, φρυγανιές κ.ά.), είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, ρουχισμό, παιχνίδια, σχολικά είδη.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 27310 22226 (εσ. 121, 122, 123, 124).

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!

Ο δήμαρχος
Ευάγγελος Βαλιώτης