Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γεωργίου Μουστόγιαννη: Επιτυχημένη η 1η Συνάντηση Γονέων & Μαθητών

Moose

Moose

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη παρέδωσε σε ειδική εκδήλωση στους επιτυχόντες μαθητές τα πτυχία τους από τις τελευταίες εξετάσεις.

Ο διευθυντής του Κέντρου συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους και στη συνέχεια η προσκεκλημένη κ. Αδαμαντία Μπουρδέρη, teacher trainer/ELT consultant του εκδοτικού οίκου “Express Publishing”, ανέπτυξε τον τρόπο διδασκαλίας και μελέτης με τη μέθοδο των ie-books (διαδραστικά ηλεκτρονικά Βιβλία) και τα CLIL Readers Content and Language Integrated Learning (CLIL).

Το διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο ηλεκτρονικό βιβλίο και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ήχου και εικόνας, δραματοποιημένης κλασσικής λογοτεχνίας, ασκήσεις επικοινωνίας, τραγούδια, παιχνίδια και βίντεο. Είναι ο ιδανικός σύντροφος μελέτης για μαθητές αγγλικών -όλων των ηλικιών!- που ελαχιστοποιεί το χρόνο προετοιμασίας και καλύπτει τις ανάγκες όλων των ειδών μαθητών, ενώ οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα παιδιά τους έχουν όλη την υποστήριξη που χρειάζονται, προκειμένου η διαδικασία της μάθησης να είναι αποδοτική και ανεξάρτητη.

Το όραμα του Moose Language Schools είναι, μέσα από τη σημαντική βοήθεια του διαδραστικού ie-book, τα παιδιά να μπορέσουν να δουν τη μελέτη στο σπίτι με άλλο μάτι και, απαλλαγμένα από το άγχος της εξέτασης και της συνεχούς βαθμολόγησης, να ζήσουν μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία.

Το λόγο έλαβε στη συνέχεια ο κ. Μουστόγιαννης, για να παρουσιάσει τους λόγους που οι μαθητές αποτυγχάνουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας. Μίλησε για κάθε τύπο μαθητή που αποτυγχάνει, τους λόγους αποτυχίας, ενώ έδωσε συμβουλές σε γονείς και μαθητές ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν εκτός των μαθητών και πολλοί γονείς, οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσαν να συμβάλουν στην επιτυχία των παιδιών τους.