Γιατί σε νέο περιβάλλον;
Γιατί εσείς μας το ζητήσατε! Όντας πάντοτε ανοικτοί στις προτάσεις φίλων του Κέντρου μας, συμμεριστήκαμε την άποψη κυρίως γονέων και ενήλικων μαθητών ότι αυτό θα πρέπει να είναι ευκολότερα προσβάσιμο, σε ισόγειο, με άνετο πάρκινγκ. Σε όλους όσους τον είδαν από κοντά ή/και διαδικτυακά ο νέος χώρος αρέσει περισσότερο από τον -επίσης εξαιρετικό- προηγούμενο.

Moose

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η πλήρης «ταυτότητα» του Κέντρου μας, οι υπηρεσίες που παρέχει και η ως τώρα πορεία του είναι προσβάσιμες σε όλους μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του, www.mooselanguageschools.gr.

Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα:
Άψογες υπηρεσίες εκμάθησης ξένης γλώσσας και μεταλαμπάδευσης γνώσεων για χρήση της αγγλικής από τον σπουδαστή και μετά την απόκτηση του πτυχίου.
Άλλωστε, εξειδικευμένοι καθηγητές (Έλληνες και native speakers) με 20ετή και πλέον πείρα παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο σπουδών που εγγυάται την επιτυχία.

  • ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ [IELTS, TOEFL, IB (International Baccalaureate)].
  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΣΗΣ, γιατί οι μαθητές μπορούν να δώσουν τα πτυχία τους νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.
  • ΧΡΗΣΗ των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων διδακτικών μεθόδων. Ακολουθούμε και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες μεθόδους διδασκαλίας.moose
  • Διδάσκουμε με την πιο προηγμένη τεχνολογία και μαθαίνουμε εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα με INTERACTIVE WHITEBOARDS (διαδραστικούς πίνακες) ie-books και e-testing [test και προσομοίωση των εξετάσεων μέσω υπολογιστή και διαδικτύου].
  • Στο Moose προσφέρουμε αποκλειστικά για όλο το νομό Λακωνίας την πρωτοποριακή μέθοδο Fast School for English Experts. Οι EnglishExperts® αποτελούν ένα πρωτοπόρο δίκτυο συνεργαζόμενων κέντρων ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Η μέθοδος Fastschool® που ακολουθούν είναι η λύση για εγγυημένη και επιτυχημένη συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας, εγκεκριμένες από το ΑΣΕΠ. Μιλάς και γράφεις Αγγλικά από το πρώτο μάθημα! Απευθύνεται σε ενήλικες εργαζόμενους όλων των κλάδων και ειδικοτήτων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και κάθε ενήλικα που θέλει να μάθει ή να ξαναθυμηθεί την αγγλική γλώσσα!
  • Προσιτές τιμές αντάξιες των υπηρεσιών που παρέχουμε και εκπτωτική πολιτική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
  • Ολοκαίνουργιος, άκρως λειτουργικός χώρος.

Ελάτε να συζητήσουμε στα γραφεία μας, στην οδό Αγίου Νίκωνος 60 και Αχιλλέως στη Σπάρτη, καθημερινά 10:00-13:00 και 18:00-21:00. Τηλεφωνήστε μας στο 27310 89361 και στο 6942554937 ή αναζητήστε μας στο διαδίκτυο μπαίνοντας στο www.mooselanguageschools.gr. Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν!

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ
Για Όσους Δεν Θέλουν τα Πτυχία Μόνο για τον Τοίχο!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Γιώργος Μουστόγιαννης: “Σημαία μας το τρίπτυχο Γνώση – Εργατικότητα – Συνεργασία με τον γονέα και τον σπουδαστή”
Moustogiannis GiorgosΟ Γιώργος Μουστόγιαννης γεννήθηκε το 1974 στο Σικάγο των ΗΠΑ από τους Έλληνες μετανάστες Ευάγγελο και Αγγελική Μουστόγιαννη και μεγάλωσε στη Σπάρτη, όπου και κατοικεί.
Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Σπάρτης και συνέχισε τις σπουδές του στις ΗΠΑ.
Είναι Πτυχιούχος Ψυχολογίας, Αγγλικής Φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Ιλλινόις Σικάγο (University of Illinois at Chicago – UIC) και Προπονητικής από το American Sport Education Program (ASEP).
Στις ΗΠΑ ξεκίνησε τη διδακτική του καριέρα ως αντικαταστάτης καθηγητής Γυμνασίου στο Σικάγο καθώς και σε μειονοτικά σχολεία, ενώ διετέλεσε και υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων Δήμων και Ακαδημιών.
Εργάστηκε ακόμη ως καθηγητής και αργότερα διευθυντής σπουδών σε κέντρα ξένων γλωσσών και ιδιωτικά σχολεία στην Αθήνα, καθώς και στον ελληνικό εκδοτικό οίκο βιβλίων Αγγλικής “Express Publishing” ως σύμβουλος εκπαίδευσης ιδιωτικών και δημοσίων σχολείων.
Από το Σεπτέμβρη του 2009 είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “MOOSE LANGUAGE SCHOOLS” στη Σπάρτη, το οποίο μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εδραιώσει γερές βάσεις και δυνατές σχέσεις με τους σπουδαστές κάθε ηλικίας.
Το 2013 ίδρυσε το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο “ΛΥΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ” με παιδιά του Κέντρου Ξ. Γ. Moose σε τμήματα μίνι, παιδικό και ανδρών.