Το Κέντρο Πληροφορικής του Κωνσταντίνου Χειλάκου με 10 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης προσφέρει:

Μαθήματα ΑΕΠΠ (Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον
• Ολιγομελή τμήματα

• Ιδιαίτερα μαθήματα

Σεμινάρια Η/Υ
Ενηλίκων – Αρχαρίων
Εκμάθηση Η/Υ για την απόκτηση πιστοποίησης
Unicert ΑΣΕΠ (3 ενότητες word, excel. Internet). Αναγνωρισμένο από το ελληνικό δημόσιο και απαραίτητο για το ΑΣΕΠ.

Unicert Primary. Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ για πρόσληψη αλλά και κάθε μεταβολή στο ελληνικό δημόσιο και διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ κατά ISO/IEC 17024:2012. Πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Unicert Advanced
Πιστοποιητικό Προηγμένων Γνώσεων και Δεξιοτήτων Η/Υ της UniversalCertificationSolutions – UNICERT. Είναι ένα ακόμα ισχυρό εφόδιο για το βιογραφικό κάθε εργαζόμενου ή οποιουδήποτε αναζητά εργασία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα, και ένα πολύτιμο εργαλείο για τον φοιτητή, τον μαθητή, αλλά και τον επαγγελματία που προτιμά να έχει μια βαθύτερη γνώση και μεγαλύτερη ευχέρεια στη χρήση των εργαλείων των νέων τεχνολογιών.
Unicert Ii Skills Autocad 2d-3d
Το AutoCAD είναι το ιδανικό πρόγραμμα σχεδίασης τόσο για τον απλό χρήστη που επιθυμεί ταχύτητα και αποτελεσματικότητα όσο και για τον επαγγελματία που έχει υψηλές απαιτήσεις και εστιάζει στις λεπτομέρειες.
Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Frederick
Προπτυχιακά & Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ.
Υποστήριξη φοιτητών Πληροφορικής
  • C, C++, C#, Javascript
  • Αλγόριθμοι & Βάσεις Δεδομένων

Το Κέντρο Πληροφορικής βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 49 στη Σπάρτη. Κλείνοντας ραντεβού στα τηλέφωνα 27310 27407 & 693 61 97 398, μπορείτε να επισκεφθείτε το χώρο και να ενημερωθείτε από τον υπεύθυνο σπουδών για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Ε-mail επικοινωνίας: kentro-pliroforikis@hotmail.gr.

Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Globalcert – Unicert – Diploma

Βρείτε το Κέντρο Πληροφορικής Κωνσταντίνου Χειλάκου και στο Facebook.