“Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ” Αργειτάκος και Βαλιώτης

Στο παρακάτω σχόλιο προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σπάρτης για την “Επιτροπή Διαλόγου” σχετικά με τις αυξήσεις της ΔΕΥΑΣ. Όπως αναφέρουν:

“«Παρών» δήλωσαν στο κάλεσμα Δούκα, Αργειτάκος και Βαλιώτης, συμμετέχοντας στην Επιτροπή Διαλόγου, για το φλέγον ζήτημα των υπέρογκων αυξήσεων της ΔΕΥΑΣ.

Η στάση τους μας θυμίζει την γνωστή τακτική «και με τον αστυφύλαξ και με το χωροφύλαξ». Δηλαδή και με τους δημότες που έχουν εκφράσει ομόφωνα και ομόθυμα την απαίτησή τους για καμία αύξηση στα τιμολόγια αποχέτευσης και νερού, και συμμετέχοντας σε ένα στημένο διάλογο δίνοντας το απαραίτητο άλλοθι στη δημοτική αρχή για να περάσει την πολιτική της.

Αναμενόμενη η στάση τους όπως έκαναν στον προϋπολογισμό, στην εταιρεία «Δίκτυο Συνεργασίας για την Ανάπτυξη των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα» που θα λειτουργεί με τους κανόνες ιδιωτικής οικονομίας, την παράδοση των σκουπιδιών στην ΤΕΡΝΑ, κ.ά.

Αναδεικνύεται ότι η όποια «εναντίωση» τους είναι προσχηματική, καθώς όλοι τους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και των νόμων όλων των κυβερνήσεων που επέβαλλαν κανόνες τιμολόγησης του νερού μετατρέποντας το νερό σε εμπορεύσιμο προϊόν και τις ΔΕΥΑ πλήρως σε ανταποδοτικές επιχειρήσεις με απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.

Καμία εμπιστοσύνη δεν πρέπει να δείξουν τα λαϊκά στρώματα σε αυτά τα αλισβερίσια.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δεν συμμετέχουμε σε αυτό τον στημένο διάλογο, συνεχίζουμε την ολόπλευρη ενημέρωση των δημοτών με κάθε τρόπο και πρωτοστατούμε στον αγώνα για την αποτροπή των αντιλαϊκών σχεδιασμών στο νερό”.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του laconialive στο Google News